Öttömös – Magyarország barátságos focimeccs!?

A címben feltett kérdés nagy derültségre adhat okot, de aki látta a pénteki Magyarország – Kazahsztán válogatott meccset, azoknak igen is reális elképzelés lehet az öttömösiek szándéka.
Minden idők leggyengébb magyar válogatottjának lassan a megye IV. osztály listavezetője is komoly kihívás lehet.  Az öttömösiek saját facebook oldalán üzentek nemzeti csapatunknak!
Nem tudjuk, hogy lesz-e válasz az MLSZ részéről, de az öttömösiek még pár kiló haj gélt is ajánlottak volna, akkor a válogatott játékosaink még komolyabban vennék a kihívást.
Íme a levél:

“Meghívó és nyílt levél a Magyar Labdarúgó Válogatottnak

Tisztelt Magyar Labdarúgó Szövetség,
Tisztelt Magyar Labdarúgó Válogatott,
Kedves Dzsudzsák Balázs csapatkapitány!

Az Öttömösi Sportegyesület tisztelettel és nagy szeretettel meghívja a Magyar Labdarúgó Válogatottat egy barátságos felkészítő mérkőzésre az öttömösi sportpályára.

Csapatunk a megye IV. osztályú bajnokság első helyezettje, ezzel együtt a legtöbb gólt szerző egyesülete. Számos taktikai formációt, és rögzített szituációt ismerő játékosaink ellen a magyar válogatott a megfelelő védekezést is be tudja gyakorolni, egyúttal a magyar válogatott győzelme esetén a csapattagok a pozitív sikerélményt is megtapasztalhatják, míg öttömösi csapatunk a magasabb osztályba feljutás reményének tekintetében egy erősebb ellenféllel is felmérheti tudását.

A meccs utáni megfelelő energia fel- és visszatöltődéséről az egyesületünk elnöke – Rózsa Lajos – enyhén csípős, velős-csülkös pacalpörköltje méltón törődik, míg a jó kedvről és a csapatépítő hangulatról a helyi gazdák által lepárolt gyümölcsös alkoholos frissítők gondoskodnak.

Várjuk tisztelettel a visszajelzésüket,

Köszönettel,
Üdvözlettel:
Samu Zoltán játékos-edző,
és Varga Mihály csapatkapitány
Öttömös S.e.”
Forrás: Öttömös SE facebook oldala