Sportolj Zákányszék!

A Csongrád Megyei Szabadidő Szövetség Zákányszéken is lehetőséget nyújt a lakosság számára az ingyenes spotolásra, testmozgásra.

Süli András, a szövetség elnöke elmondta:  “Zákányszéken a közeljövőben teremfoci, asztalitenisz, görkorcsolya és alakformáló torna várja a sportolni vágyó lakosságot a projekt keretében. Az egyik legfontosabb pontja ennek a programsorozatnak, hogy mindig ugyanabban az időpontokban lesznek az edzések.  Az alakformáló torna szeptember 10-én kezdődik, a többi sportág időpont egyeztetése folyamatban van. Az ingyenes fitness a hetente ismétlődő kategóriába tartozik. Ezt a fajta mozgást és rendszerességet már három évvel ezelőtt indította útjára a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség. Első helyszíneink a nagyvárosok voltak. A mostani pályázatnak köszönhetően szinte már teljesen behálózzuk a megyét.”

A zákányszéki  ingyenes fitness edzések hétfőnként 18.30 órai kezdettel lesznek a Művelődési Házban,  amelynek célkitűzése: az egészséges életmódra ösztönzés, a rendszeresség, és kulturált körülmények között ingyenes testmozgás  biztosítása a lakosság számára.

A zakihirek.hu oldalon folyamatosan beszámolunk az eseménysorozatról.
Az alakformáló torna plakátja: