Eladó zákányszéki ingatlanok 30 millió felett

Településünk közel helyezkedik el Szegedhez, így akik a vidéki életet szeretnék választani, de mégis ragaszkodnak az átlagnál jobb körülményekhez, azoknak jó választás lehet Zákányszék.
Ebben az írásban a 30 millió feletti ingatlanok után keresgéltünk a neten. Hangsúlyozzuk, az ide bekerülő hirdetésekért nem kapunk semmit, csupán eljátszottunk a gondolattal, mit választanánk, ha Zákányszékre szeretnénk költözni és nagyon sok pénzünk lenne.
Mi ebből az 5 ingatlanból választanánk ki a győztest:

1. Restaurált klebelsbergi iskola

“Eladóvá vált ez a 1920-as években épült Klebelsbergi iskola , 2017-ig teljes felújításon esett át ,mint műszakilag ,mint esztétikailag természetesen óvva a ház eredeti értékeit. A ház 6702 m2-en telken található, fúrt kúttal (70 m) , 3 db derítővel, kocsibeállóval. A telken megtalálható a 300 m2 főépület, mely vegyes falazatú, beton alapon vályog téglás, illetve még megtalálható egy 2 szobából álló 36 m2 melléképület is , fásszín, ólak. A házban a restaurálás során , több ablakot illetve bejárat lett kialakítva , mely műanyag hang-és hőszigetelt ablakokkal, ajtóval lett korszerűsítve. A fűtésről a vízteres kandalló és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A vízteres kandalló , mely a 72 m2 nagy termet díszíti felfűti az egész házat ezáltal biztosítva kedvező fenntartási költséget. Az ÉD-i fekvésének köszönhetően, napkollektor kialakítása a vízteres kandalló meglétével, teljes önfenntartás eredményezhető. A ház infrastruktúráját, nyitott tágas terek, külön nyíló szobák és világos életterek jellemzik. ”
Ár: 42 900 000,- Ft
További részletek az ingatlanajánló.hu oldalon.

2. Zákányszéki tanya halastavakkal

“ZÁKÁNYSZÉKI TANYA , 800 nm alapterületű lakó,-és melléképület állománnyal, parkosított kerttel, 2 halastóval, 20 HA FÖLDTERÜLETTEL.”

Ár: 56 900 000,- Ft

További részletek a jofogás.hu oldalán.

 

3. 200 nm-es modern családi ház

“Mórahalomtól 10 km-re, zákányszéki 200 nm-es modern családi ház, tanyasi környezetben, közvetlen a rúzsai út mellett, alkalmi áron eladó. Az ingatlan 5750 nm-es területen fekszik, amely teljesen bekerített. A 2001-ben épült főépületen túl megtalálható a régi tanyaépület is, valamint istálló. A kertben továbbá kialakításra került egy kerti tó, amelynek a vízmélysége kb 5 méter”

Ár: 35 950 000,- Ft

További részletek az ingatlannet.hu oldalon.

4. Vidéki rezidencia

“Zákányszék határában Szegedtől néhány kilométerre eladó, egy 240 m2-es 6 szobás két generáció együttélésére alkalmas exkluzív kúria, 620 m2-es gazdasági épülettel. 12,3 hektáros területen.”

Ár: 39 990 000, – Ft

További részletek a jófogas.hu oldalon.

5. Új építésű családi ház

“Zákányszéken, csendes,nyugodt tanyavilágban eladó egy 6 hektáros területen lévő új építésű családi ház. Új tetőszerkezet, villanyvezetékek cserélve,szigetelt dupla réteges nyílászárók,hőszigetelt alumínium redőny.”

Ár: 37 900 000,- Ft

További részletek jofogas.hu oldalon.

Mint látható, kizárólag külterületi ingatlanok kerültek bele a listába. Ennek az oka egyszerű, nem találtunk ebben az árkategóriában belterületi ajánlatot és külterületit is jobbára akkor, ha gazdálkodni is szeretnénk, de itt azért van pár elgondolkodtató ajánlat.

Jövő héten a 15 és 30 millió forint közötti kategóriában nézünk szét.

 

-bz-