Márton-napi áldozat lett a zákányszéki csapat…

A Márton-napi népszokások helyszínének jobban beillett volna a dóci futballpálya, de itt most a labdarúgás nevű játékot kellett megrendezni. A hazaiak áldozata pedig a zákányszéki csapat volt. Nem kifogást akarok gyártani a vereségre, hiszen itt minden csapatnak játszani kell, de  az tény, hogy  dóciaknak előnyt jelentettek a számukra megszokott körülmények.
Az első félidőben már két góllal vezettek a hazaiak és a vendégeknek nem sok közük volt a mérkőzéshez. A szünetben sikerült rendet tenni a zákányszékieknek saját házuk táján, és megtalálták az erre a pályára alkalmas taktikát. A 2. félidőben át is vették a játék irányítását, a 61. percben egy jobboldali beadást követően Ambrus Balázs a kapu jobb oldalába bombázott, megszerezve a szépítő találatot.  Továbbra is nyomás alatt volt a hazai kapu, de kontrákkal több alkalommal is veszélyeztettek a dóciak, aminek köszönhetően egy nagy zákányszéki védelmi hiba után a 73. percben megszerezték a 3. találatukat. A találkozó utolsó negyed óráját végig támadták a zákányszékiek, több helyzetet is kialakítottak, de a 2. találatra egészen a 88. percig kellett várni, amikor is Tanács Gábor a már megszokott 18 méteres bombájával állította be a végeredményt.
Jövő héten Sándorfalván következik a nagy rangadó.  Meglepetésre a sándorfalviak is botlottak, otthon veszítettek pontokat a Balotaszállás ellen.

Jójárt Ferenc, csapatkapitány: Agresszív ellenfél ellen, focira alkalmatlan pályán, döntetlent érdemeltünk volna, szerencsére megúsztuk sérülés nélkül.

A forduló további eredményei itt tekinthetőek meg.

További fotók a tabella alatt, a facebook ikonra kattintva.