Nyerj dedikált Pick Szeged mezt, vagy egy Pick mezbe öltözött hűtőszekrényt

A böllérnapon nagy sikert aratott Pick Szeged mezben történő fotózás folytatódik a héten! A Pick Szeged kézilabda csapata által felajánlott és aláírt mez Süli Róbert, a csapat kommunikációs vezetője segítségével érkezett Zákányszékre.
A mez a héten a könyvtárban lesz megtalálható és délután 15 és 17 óra között lehet fotózkodni, a böllérnapihoz hasonló képeket készíteni.
Ami ugyancsak sokszor került szóba a napokban, hogy kié lesz az értékes ereklye?

A játék menete és részvételi feltételei a következők:

– A játékban részt vesznek a böllérnapon készült fotók is, valamint akik a héten a fent jelzett időpontban eljönnek a könyvtárba és fotót készíttetnek magukról a Pick mezben.
Zákányszék Község facebook oldalára kikerülnek a fotók november 27-én, és ott lehet szavazni a képekre december 11-ig.
– A három legtöbb szavazatot begyűjtő kép újra versenyez egymással, december 13-19 között. Fontos, hogy itt az a három kép szerepelhet, akinek a tulajdonosai azt is vállalják, hogyha ő nyer, akkor személyesen jön el átvenni az ajándék mezt december 21-én a falukarácsonyi ünnepségen (2018. december 21. 11 óra).
Egy másik játékra is lehet nevezni ezekkel a képekkel (is):
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) és a Gorenje közös játékot indított, amelyben a szurkolás élményét szeretnék megosztani a szimpatizánsok fotóin keresztül. A fődíj: egy MOL-PICK SZEGED mezbe öltöztetett hűtő.
A játék részletes leírása a Pick Szeged honlapján olvasható.