Itt a tavasz: Rajtol a Megye III. osztályú labdarúgó bajnokságA 2. helyen várja a tavaszi rajtot a megyei III. osztályban a Zákányszék csapata 5 pont hátrányban az éllovas Sándorfalva és 3 pont előnyben a 3. helyezett Dóc csapata előtt.
A 2. körből még 7 forduló van hátra, és utána rájátszás következik a bajnokságban. Sajnos ennek a módjáról még nem tudott tájékoztatást adni a CSLSZ.
A jelenlegi helyzet szerint fontos, hogy miként végez a csapat a bajnokságban, hiszen a következő szezontól egy csoport lesz a Megye III. osztályú bajnokságból, ahol a mostani két csoport első nyolc helyezett csapatai indulhatnak.
Borbás Istvántól, a Zákányszéki Sportkör elnökétől megtudtuk, hogy a csapat sikeresen elvégezte a téli felkészülést. Örömteli, hogy egyre több a helyi játékos a csapatban. Különösebb célkitűzés nincs a végső helyezés szempontjából, szeretnénk minden mérkőzésen tisztességesen helytállni és nyerni.
A csapat márciusi programja:
2019. március 9. Zákányszék – Ruzsa, 14.30 óra
2019. március 16. Balotaszállás – Zákányszék, 15.00 óra
2019. március 24. Ásotthalom – Zákányszék, 16.30 óra
2019. március 30. Zákányszék – Pusztamérges 16.30
A szombati ellenfél tehát Ruzsa csapata lesz. Tavaly szeptemberben az első körben sima 5-1 arányú zákányszéki siker született.